Så fungerar Premium • Fullt tillgängligt för alla prenumeranter

Som Premiumkund får du tillgång till vårt unika innehåll av kvalitativ lokaljournalistik, samt insiktsfulla krönikor och annat opinionsmaterial.

Är du redan prenumerant? Då har du givetvis full tillgång till allt Premiuminnehåll.

Vem har gift sig? Eller fått barn? Via Premium kan du läsa allt vårt exklusiva och uppskattade familjematerial. Och inte bara du. Premium gör det möjligt för dina familjemedlemmar att ta del av allt vårt innehåll via egna konton. Premium ger dig också tillgång till mängder av intressanta artiklar från alla sajter och appar inom Hall Media AB; Smålands Dagblad, Smålands-Tidningen, Tranås Tidning, Vetlanda-Posten, Jönköpings-Posten, Smålänningen, Värnamo Nyheter, Falköpings Tidning, Skaraborgs läns Tidning och Västgöta Bladet. Och självklart får du alla de förmånliga erbjudanden som ryms inom Plusklubben.

Vilken typ av prenumeration du än har får du tillgång till Premium.

Så här känner du igen Premium

Vilka artiklar som är Premium känner du igen på att de är märkta med en Premiumlogga, en gul vimpel med texten “Premium” eller en gul ruta med en vit stjärna. Märkningen är den samma i datorn, mobilen och i våra nyhetsappar.

Här kan du läsa vad som ingår i våra prenumerationspaket.

Så loggar du in som prenumerant

Det är enkelt att logga in och komma åt Premium. Klicka på Premiumartikeln som väckt ditt intresse. Du får nu upp två rutor. Som prenumerant klickar du på ”Logga in” i den högra rutan och följer instruktionerna.

Ett annat alternativ är att du loggar in via vår webbplats

Är du redan prenumerant, men ännu inte har aktiverat ditt konto? Gör det. Då får du tillgång till hela vårt Premiuminnehåll.

Aktivera ditt inlogg här

Så blir du Premiumkund

Vill du läsa vårt Premiuminnehåll och du ännu inte är kund hos oss - klicka på Premiumartikeln som väckt ditt intresse. Du får upp två rutor. Klicka på knappen ”Prova nu” i den vänstra rutan och följ instruktionerna.

Du kan också få hjälp via vårt Kundcenter. De kan besvara frågor kring Premium och allt annat som rör våra produkter.

Kundcenters webbplats

Här kan du också logga in för att hantera din prenumeration, hitta svar på vanliga frågor, få besked om öppettider och telefonnummer, chatta direkt med en handläggare och mycket annat.

Säker betalning via Klarna

Vi använder oss av Klarnas betalningslösning. På så vis kan du snabbt och smidigt bli Premiumkund samtidigt som du vet att transaktionen sker på ett säkert sätt. Hall Medias tidningssajter är https-certifierade vilket gör att du kan känna dig extra trygg med att göra betalningar på våra sajter.

Fungerar på alla plattformar

Du kommer åt Premium på alla våra plattformar; i dator, tablets, mobiler och appar. Har du inte laddat ner vår app kan du göra det här.

Här hittar du vår app Min SKLT för iOS (iPhone, iPad)

Här hittar du vår app Min SKLT för Android (Samsung, Huawei, Sony, osv)

Därför inför vi Premium

Varför tar vi betalt för vårt innehåll? Hall Medias ansvarige utgivare Marie J Flyckt förklarar här i en artikel bakgrunden till Premium.

Nyhetsartikel om Premiuminnehållet

Vill du fördjupa dig mer i om hur vi jobbar med Premium och vår journalistik i övrigt kan du läsa mer i den här nyhetsartikeln.